ششمین همایش فوتبال رسانه به میزبانی همدان برگزار شد

ششمین همایش فوتبال رسانه به میزبانی باشگاه پاس همدان و با حضور محمد فنایی، ناصر شفق، کاظم اولیایی، وینگو بگوویچ، عبدالحمید رمضانی و هوشنگ نصیرزاده برگزار شد. 

در این همایش که به همت انجمن ورزشی نویسان جوان( اوج) و باشگاه پاس همدان برگزار شد مهمانانی همچون محمد فنایی، ناصر شفق، کاظم اولیایی، وینگو بگوویچ، عبدالحمید رمضانی و هوشنگ نصیرزاده به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ابتدای این همایش سید کاظم اولیایی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان حاضر در جلسه به تقدیر و تشکر از اعضای انجمن ورزشی نویسان جوان پرداخت و گفت: یکی از مشکلات جهان سوم که متاسفانه از اصلی ترین ضعف های ما نیز به شمار می رود عدم وجود اینچنین همایش هایی است که خوشبختانه با زحمت و تلاش دوستان ما در انجمن ورزشی نویسان جوان در حال حل شدن است.
وی ادامه داد: بدون شک اینچنین کارهای جمعی و مردمی تاثیر بسیار زیادی بر روند حرفه ای شدن فوتبال ما خواهد داشت و من با تمام قدرت از این انجمن حمایت خواهم کرد.
** شریفی: در لیگ هشتم در برخورد با دوپینگ، فحاشی، تبانی و دلالی ضعیف بودیم
در ادامه این همایش دکتر شریفی رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در یک تماس تلفنی نکاتی را در خصوص آمار انضباطی لیگ هشتم ارایه کرد و گفت: ما در لیگ هشتم حدود 198 جلسه محرومیت برای بازیکنان و مربیان لیگ برتری داشتیم که بیشترین آنها به دلیل برخوردهای ناشایست آنها در داخل و بیرون زمین بود.
وی افزود: یکی از دغدغه های کمیته انضباطی رسیدگی به بدهی های پیشکسوتان باشگاه های کشور و علی الخصوص دو تیم سرخابی بود که با تلاش بنده و دیگر همکارانم لیست آنها تهیه و قرار است به رییس فدراسیون و سازمان تربیت بدنی ارایه شود.
وی تاکید کرد: اصلی ترین مشکل ما در لیگ هشتم مشکلات ایجاد شده از سوی هواداران در برخی از دیدارها بود که متاسفانه الفاظ رکیکی را در مورد برخی بازیکنان به کار بردند.
شریفی با اشاره به عدم رعایت اصول حرفه ای در استادیوم ها گفت: تا زمانی که صندلی های استادیوم های ما شماره دار نشده و هوشمندانه اداره نشوند قطعا ما اینگونه مشکلات را در فوتبال خود خواهیم داشت، ضمن آنکه معتقدم همه باشگاه ها باید لیدرهای نامناسب را معرفی کرده را به ما معرفی کرده تا کمیته انضباطی مانع از حضور آنها در استادیوم ها بشوند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اصلی ترین ضعف کمیته انضباطی در لیگ هشتم چه بود؟ خاطرنشان کرد: فکر می کنم که اصلی ترین نقطه ضعف ما، فحاشی هواداران و چند نکته دیگر مثل کوتاه آمدن در بحث تبانی، دوپینگ و دلالی بود که با یاری خدا برای لیگ نهم جلوی این حرکات را خواهیم گرفت.
**نصیر زاده: ساماندهی لیگ هشتم ضعیف بود
هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری کشورمان نیز در جریان ششمین همایش فوتبال و رسانه به بررسی لیگ هشتم پرداخت و اظهار داشت: متاسفانه ما برای ارایه یک فوتبال مناسب در داخل کشور مشکل داریم و اصلی ترین دلیل آنها نیز ضعف ساختاری فدراسیون فوتبال، روزنامه ها و باشگاه های ما هستند.
وی ضمن انتقاد از ساختار فدراسیون فوتبال گفت: در بیشتر فدراسیون های فوتبال دنیا کمیته های مختلف، کار سیاستگذاری را انجام می دهند و در مقابل این دپارتمان ها هستند که سیاست ها را اجرا می کنند، متاسفانه در فوتبال دنیا هیچ کمیته ای در هیچ فدراسیونی مستقر نیست و اکثر کمیته های زیر نظر فدراسیون فوتبال در نشست هایی خارج از آنجا سیاستگذاری های خود را انجام داده و مستقیما با دبیرکل آن فدراسیون در ارتباط هستند در حالی که در فوتبال ما کمیته ها مستقر در فدراسیون بوده و ضعف های بسیار زیادی در ساختار آنها دیده می شود.
نصیرزاده نقطه تاریک لیگ هشتم را عدم سازماندهی مناسب خواند و تصریح کرد: من فکر می کنم فوتبال ما از لحاظ سازماندهی مشکل بسیار زیادی دارد، متاسفانه همین که ما نمی توانیم بازی های خود را راس ساعت مقرر برگزار کنیم عدم توانایی مسوولان برگزار کننده مسابقات لیگ را نشان می دهد.
وی با اشاره به وضعیت نقل و انتقالات لیگ برتر فوتبال در سالی که گذشت گفت: در حالی که فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) اجنت هایی را برای انتقالات در فوتبال قبول داشته و می پذیرد اما در فوتبال ما همین اجنت ها یا کارگزاران نیز به اسم دلال شناخته می شوند.
کارشناس داوری کشورمان ادامه داد: یکی از اصلی ترین کارهایی که فدراسیون فوتبال می بایست در راس امور خود قرار دهد، شناساندن همین کارگزاران نقل و انتقال بازیکنان است و می بایست پس از شناسایی آنها پروانه کار برای آنها صادر کرده تا سازماندهی بشوند.
**رمضانی: در فوتبال ما هیچ مرجع پاسخگویی وجود ندارد!
عبدالحمید رمضانی معاون باشگاه پاس همدان نیز در ادامه همایش ضمن انتقاد شدید از عدم وجود ساختار مناسب فوتبال در ایران گفت: فصل گذشته با توجه به اینکه باشگاه پاس همدان شرایط جذب بازیکنان سرباز را داشت، محسن یوسفی بازیکن سابق تیم استقلال تهران را جذب کرد و در حدود 15 جلسه نیز با ما به تمرین پرداخت. این بازیکن در حالی که در حضور خبرنگاران در هیات فوتبال استان همدان قرارداد خود را به ثبت رساند ولی یک شبه سر از باشگاه صبای قم در آورد.
وی افزود: اکنون در حدود یک سال است که ما دنبال این پرونده هستیم اما هیچ مرجعی جوابگوی ما نیست، چطور قابل پذیرش است که یک بازیکن در دو استان قرارداد خود را به ثبت برساند؟ متاسفانه علیرغم اینکه ما شاکی این پرونده هستیم اما مسوولان تیم صبای قم دائما برای ما خط و نشان می کشند.
هوشنگ نصیرزاده در جواب حمید رمضانی گفت: متاسفانه در فوتبال ما بر خلاف کل دنیا زمانی قرارداد رسمیت پیدا می کند که علاوه بر ثبت قرارداد در هیات فوتبال می بایست در فدراسیون فوتبال نیز به ثبت برسد.
رمضانی در ادامه بیان داشت: در جریان فصل گذشته بنده میلاد می داوودی را از استقلال اهواز به تیم الاهلی امارات بردم، این بازیکن بلافاصله پس از ثبت قرارداد خود در همان روز برای الاهلی به میدان رفته و گلزنی کرد. متاسفانه در فوتبال ما یک بازیکن بعد از ثبت قرارداد خود 3 روز باید معلق مانده و اجازه حضور در بازی را ندارد در حالی که باشگاه مورد نظر برای آن 72 ساعت نیز به بازیکن حقوق می هد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد