با وزیر شدن حاجی بابایی و تغییرات در حوزه استانداری؛

پازل هیأت مدیره باشگاه پاس در آستانه فروپاشی  

نمی دانیم از این مهم که یک نماینده از استان همدان وزیر حساس ترین کابینه اجتماعی یعنی آموزش و پرورش می شود، خرسند باشیم یا نگران از اینکه با رفتن دکتر حاجی بابایی چه قرار است بر سر پاس بیاید. 

در هیأت مدیره ای که به اذعان عموم، بر سر انگشتان دکتر حاجی بابایی و مرادی می چرخد و حالا این دو بار سفر بسته و خواهند رفت.


هر چند این روزها رفتن دکتر بهروز مرادی استاندار همدان با اما و اگرها همراه است اما هر اندازه که منتقدان نسبت به رفتن وی احساسی ندارند، به همان میزان، ورزشی ها خواهان ماندگاریش در این استان هستند.  

استانداری که حدود چهار سال حضورش در همدان آنچه را که ورزش استان به دلیل نداشتن تیم فوتبال، سال های متمادی در حسرتش مانده بود، با انتقال مکتب پاس، آنرا دل مشغولی مردمانش کرد. 

پاس به ورزش همدان هویت داد، به فوتبال دوستانش نشاط و به مسؤولان جایگاهی نشانید که حالا هر کس سراغی‌از نماینده‌های مجلس و مسؤولان اجرایی همدان می گیرد در کنارش از پاس و وضعیت این تیم هم می پرسد.  

اما امروز قضیه کاملا پیچیده و نگران کننده است. دکتر حاجی بابایی که رفت، اگر استاندار برود، لابد فاتحه فوتبال همدان به ویژه پاس خوانده است. 

این روزها نگرانی در نگاه سردار ملاحی هم موج می زند. مردی که برای پیاده کردن سال ها تجربه تیم‌داریش در فوتبال پاس، به پشتیبانی هیأت مدیره نیاز دارد. هیأت مدیره ای که بازوان آن بهروز مرادی و حمید رضا حاجی بابایی است.  

امیدها در این است که با روی کار آمدن حاجی بابایی در وزارت آموزش و پرورش، بانک سرمایه که گفته می شود مالک آن، این وزارتخانه است، حامی مالی تیم پاس شود. دغدغه مالی همواره در این یک سال اخیر گریبانگیر پاسی ها بوده و شاید این بهترین راهکار برای خروج از بحران های احتمالی است اما قاعده بازی نزد سیاسیون همین است. یکی می رود و دیگری می آید.  

موضوعی که این روزها نقل محافل رسمی و غیر رسمی شده است، رفتن بهروز مرادی، استاندار را می گوییم، چه ناخوشایند است اگر حقیقت یابد که او می رود.
هر چند دکترای استراتژیک داشت اما تبحر و تجربه اش در ورزش هم کمتر از نشان دکترا نبود. دکتر مرادی با انتقال مکتب سبزپوشان به همدان، دگرگونی اساسی در فوتبال ایران به ویژه پروژه خصوصی سازی ایجاد کرد. او در اصل بانی انتقال تیم های پایتخت نشین به شهرستان ها شد. صبا رفت، پیکان و راه آهن هم همین طور. 

دغدغه اغلب ورزشی ها در این است که آیا با رفتن استاندار فعلی، جانشین وی بازهم این چنین جسورانه و با انرژی به ورزش ورود می یابد یا اینکه باید عطای تیم های کشتی، فوتبال و همین چند رشته مطرح لیگ برتری را هم به لقایش ببخشیم. 

اعتباراتی که استاندار همدان در ورزش هزینه کرد، در تاریخ ورزش استان بی سابقه بوده و همین امر باعث شد تا مدیران ورزش استان به ویژه سید عبدی افتخاری مدیرکل فعلی تربیت بدنی با انگیزه بیشتری سعی در توسعه و گسترش اهداف متعالی خود در رشته های مختلف داشته باشد. 

واقعیت امر این است که بودجه تیم فوتبال پاس همدان نیز از منابع مالی استانداری تأمین می‌شده و حال با تغییرات احتمالی در رفتن استاندار، باید دید چه بر سر این تیم می‌آید.